Рiздво

Мыкола Ковальчук
Зима уперто у свої права вступає.
Мороз настирливий щипає вуха й ніс,
Сніжок дрібний несміливо кружляє,
На землю опускається Різдвяна ніч.

Як тільки зірка Вифлеємська засіяє,
Віщуючи усім велику новину,
До свят-вечері радо люд сідає
Й новорожденного вітає Месію.

Ісус Христос, його терпіння меж не знає,
Прийшов, щоб люд увесь спасти від зла оков.
Хай зірка Вифлиємська не згасає.
Господь - надія наша, віра і любов!

                07.01.2003 р.