***

Владимир Теплоухов
Донорові.

Що означає ця крапелька крові,
Здана тобою в великій любові.
Світ і життя дарував ти людині,
Тепер вона вдячна тобі і донині.

Може спасенна не знає за тебе,
Зате вона бачить, біле,зелене.
І знову життя стає кольорове,
І небо і сонце вже більш прозоре.

І смерті не хоче, хоче  ще жити,
Землею ходити ще і творити.
Богу зізнатись  до нього в любові,
І низько вклонитись за крапельку крові.