Miracle

Сергий Дубенко
MIRACLE!
I DO BELIEVE IN MIRACLE!
SOMETIMES IT HAPPENS
AND IT'S REALLY COOL!
MIRACLE!
MIRACLE!
MIRACLE!

YOU'VE CHANGED MY LIFE
IN (OH!) SO MANY WAYS,
YOU'VE MADE ME HIGH
BEHIND MY MESSY DAYS.
DON'T GET ME WRONG -
YOU'D STOP TO RUN AROUND.
SINCE YOU'VE BEEN GONE
I'M REALLY FEELIN' DOWN!

MIRACLE!
I DO BELIEVE IN MIRACLE!
SOMETIMES IT HAPPENS
AND IT'S REALLY COOL!
MIRACLE!
MIRACLE!
MIRACLE!

FORGET THE THINGS
DON'T BE A CRAZY FOOL!
JUST SPREAD YOUR WINGS
(AND) BREAKING ALL THE RULES,
JUST CHANGE YOUR MIND
AND HOPE FOR BETTER DAYS,
YOUR FOOLISH PRIDE
LET VANISH IN THE HAZE!

MIRACLE!
I DO BELIEVE IN MIRACLE!
SOMETIMES IT HAPPENS
AND IT'S REALLY COOL!
MIRACLE!
MIRACLE!
MIRACLE!

WHEN YOU WILL CHANGE
YOUR LIFE FOR BETTER CHOICE,
TO REARRANGE IT
USE YOUR INSIDE VOICE,
YOU'LL GET IT RIGHT
WHEN FEELIN' LITTLE HIGH,
JUST HOLD ON TIGHT
AND FLY UP TO THE SKY!

MIRACLE!
I DO BELIEVE IN MIRACLE!
SOMETIMES IT HAPPENS
AND IT'S REALLY COOL!
MIRACLE!
MIRACLE!
MIRACLE!

10 января 2014 г.
г. Kиев