вiзавi

Преподобная Настя
що відбулось і чому вищі сили
знову покинули тіло,
правильний вихід
чи хибний виклик,
внаслідок слів чи союзів митних
я нівелюю це місто.
подвір'я, майдани, грати,
я нівелюю тебе урочисто
в спробі кляте пихате
мислення контролювати,
в спробі доречно втрачати свідомість
на барикади ллю лави з кави,
ллю через край і втрачаю натомість
славу чи може погляд ласкавий?
нітрохи. ваш прапор
не мав жодних значень,
вітання етапу,
де я вже не скачу,
етапу, де слово моє - останнє,
і я нівелюю кохання,
удачі