На ставочку

Мыкола Ковальчук
На ставочку у селі,
Мов пташине царство.
Тут на радість дітворі
Чапель господарство.

Приспів:
А ті чаплі, милі чаплі
Дітей звеселяють,
Коли сірі, екзотичні
Над ставом літають.

Качок, чапель ще й гусей
Не порахувати.
Чаплі - радість для дітей,-
Вдягли сірі шати.

Приспів.

Крик пташиний, шурхіт крил
Не стиха до ночі.
Чапель вишуканий стиль
Тішить, пестить очі.

Приспів.

           2012 р.