Строфа 29

Игорь Скрягин
Во дни веселий и желаний
In days of funs and different wishes

Я был от балов без ума:
Was I from balls without mind;

Верней нет места для признаний
There wasn’t better place for dishes

И для вручения письма.
Made of avowals and notes’ kind.

О вы, почтенные супруги!
Oh you, considerable husbands!

Вам предложу свои услуги;
I did propose to you my service;

Прошу мою заметить речь:
And asked to detect my speech:

Я вас хочу предостеречь.
I wanted you to counsel each.

Вы также, маменьки, построже
You also mamas, ever stricter

За дочерьми смотрите вслед:
For daughters did look after yet:

Держите прямо свой лорнет!
Did keep right always your lorgnette!

Не то... не то, избави боже!
But not…but not, my God forbid there!

Я это потому пишу,
I written had that everything

Что уж давно я не грешу.
Because no longer did not sin.