На бiлих крилах!

Виктор Федрин
Цей рік і дні мені  принесуть,
На білих крилах чудо- мрії,
Через життеву каламуть,
Квіти любові і надії!
~
Нехай зникають злі всі тіні,
Прочту молитву я Христу,
Перед життям у благоговінні,
До храма з вірою піду.
~
Буває не знаходиш слів,
Але напевно їх не треба,
Коли є жайворонка спів,
У чарівний висоті неба.
~
Коли є щастя і любов,
Як і троянд квітучий трунок,
Вони несуть мені немов,
Тих мрій яскравий поцілунок.
~
І знову казочка чарівна,
Уся, як діамантом сяє,
Твоя краса моя царівна,
Переді мною щастям грає!
~
Нехай злі зникнуть мабуть тіні,
Я прочитаю знов молитву,
І з долей я у благоговінні,
Піду з життям назустріч вітру.