мамi...

Галина Недашковская
як жалко, мамо, Вашої весни,
що одцвіла, не знаючи розмаю
і рік молочних сивини,
що лились від біди й відчАю

як жалко, мамо, Ваших  рук,
що зігрівали душу в стужу
натруджених від праць і мук,
що знали терн, не знали  ружу*

як жалко, мамо, ...
та тепер,
чи зможу Вам за все віддячить?
снується нитка між ребер,
снуться і росою плаче...



ружа* - троянда

21.11.2013