Пiсня соцiального працiвника

Мыкола Ковальчук
Помагати стареньким - наша робота,
Інвалідам, знедоленим нести тепло,
Про це в нас одвічна, постійна турбота,
Щоб добре, затишно цим людям було.

Приспів:
Ми разом здолаємо зболені дні,
Забути поможемо болі й жалі,
Бо щастя для нас - людям щастя нести,
В затишне життя наводити мости.

Багато проблем є на білому світі.
Сумна старість нам зморшками крає чоло.
Так хочеться щастя, мов сонця в зеніті,
Щоб радість буяла і гинуло зло.

Приспів.

На Божу прихильність і ласку надія.
Хай насіється в душі і зріє добро,
Щоб навіть в сумне і гірке надвечір'я,
Всіх світлої ласки зігріло крило.

Приспів.

                07.03.2012 р.