Кохання перемагае все

Мыкола Ковальчук
   Кохання перемагає все      
       (акровірш)

К охання невмируще почуття
О свячене на віки-вічні Богом,
Х вилює і підносить нас щодня -
А нгельські чари не передати словом!
Н етлінна, на землі святій, любов -
Н а вчинки героїчні надихає.
Я скраві відчуття хвилюють кров,
П робуджена душа від радості співає.
Е нергія життя пульсує, б'є,
Р озквітле серце сповнене жагою,
Е рос гарячу руку подає,-
М ов вої за любов встаєм до бою!
А такуватимемо лід єства,
Г арячий дух сердець холод здолає,
А дже існує істина проста -
Є днає світ любов, серця єднає!
В оістину на Землю дух святий зійшов,
С вятиться совість, розум, честь і слава, -
Е квівалентом цьому була завжди любов!

               04.02.2012 р.