Асобна

Вершы
 Згасае дня святло ў акне ...
 Не дадавай пачуццям кошту.
 Чаму сустрэла ты мяне?
 Навошта?
 Нашто пад гукі палкіх фраз
 Глядзела ў вочы мне таемна?
 Дарма патрацілі мы час.
 Дарэмна.
 Цяпер кахання пачуццё
 На п'есу дрэнную падобна.
 Відаць, працягваць нам жыццё
 Асобна.
 03.11.2012