Редакция гимна украины

Анатолий Пакулов
 Квитны   Украино. Гимн.
Розцвитае Украина и слава и воля.
И нам, браття украинци усмихнется доля.
Вси мы друзи –плямы лыш на сонци.
Запануем ще мы браття у своий сторонци.

Душу нашу виддамо за нашу свободу.
Доведемо , що мы , браття, знатного роду.

Засияе наше сонце вид Сяну до Дону.
В ридним краю пануваты не дамо никому.
Чорне море нам всмихнеться и Днипро зрадие.
Що у наший Украини доленька наспие.

Душу нашу виддамо за нашу свободу.
Доведемо , що мы , браття, знатного роду.

А завзяття, праця щира свого ще докаже,
Ще ся воли в Украини писнь гучна розляже,
За Карпаты видобьеться, згомонить степамы,
Украини слава стане помиж  народамы.