Наче мавка

Надежда Сульжицка
Весна делеко, та в її чеканні
Ти причаїлась,ніби ждеш кохання
З отої мрії,наче мавка лісова.
Що пісню недоспівану сховала
У серці до наступної весни.
З сторінки ти прийшла і заспівала
Я у ві сні
Побачила таку й намалювала.