***

Тачир Аташов
Шаир жеда.

Писни хъсан акурдакай,
Рик1и азаб ч1угурдакай,
Гьамиша гьахъ лугьурдакай,
Гафар верци шаир жеда.

Халкьдин тал-квал
кьат1айдакай,
Вилел накьвар атайдакай,
Дердери рик1 ат1айдакай
Халкьдиз кани шаир жеда.

АЛЛАГЬди пай гайидакай,
Дидедин нек хъвайидакай,
Халкьдин юкьва хьайидакай,
Асул къени шаир жеда.