В один из дней...

Игорь Скрягин
в один из дней приблизится зима
One day the winter will be face to face,

и мегатонность неба цвета ртути
A sky megatonness that’s with quicksilver colored

на хрупкое сознание наступит
Your fragile consciousness will urgent follow

неотвратимостью сводя с ума
Inevitability by making  stress,

когда желания приравнены к нулю
When all desires are reduced to null.

последнее легко и между прочим
The last one easy is and by the way to

поставить быстрый прочерк, прочерк, прочерк
Put dash a quick which is three times a goal

в графах надеюсь верю и люблю.
In graphs «I hope», «I trust» and «I love you».