Горныя вяршынi

Вершы
Лермонтов М.Ю.

ИЗ ГЁТЕ


Горные вершины
Спят во тьме ночной;
Тихие долины
Полны свежей мглой;
Не пылит дорога,
Не дрожат листы…
Подожди немного,
Отдохнешь и ты.



Пераклад:

Горныя вяршыні
ў цемры спяць начной;
ціхія даліны
Поўняцца імглой;
Не пыліць дарога,
Не дрыжаць кусты ...
Пачакай нямнога,
Адпачнеш і ты.

07.10.2012