ЗА ТЕБЕ ПЕЯ

Радко Стоянов 2
Каква е нашата любов - не зная,
не мога с думи да я назова.
Навярно път към слънцето това е,
към ведрата небесна синева!

За тебе пея тази песен нежна,
за виното на твоите очи,
за любовта красива и безбрежна-
магията на звездните лъчи.

Една любов в сърцето ми живее,
една любов в сърцето ми гори.
Една любов за светли дни копнее,
за пролетни, усмихнати зари!