naked as we are made

Случудечайность
Weak forearms smell of giddy flowers
I do not feel your breathing laboured with old words
It's breezing, breezing; after hours
Since we've got lost inside the world.

Let's meet our souls and get forgiveness
From trying being careless to the grounds
Where we've been raised as naked weakness
Collecting fragile crusty sounds.