Украiнi

Мыкола Ковальчук
Україні

Рідна земле, тебе не впізнати,
Небокрай, ген, красою розцвів,
Незалежною, вільною стати
Ти зуміла, і дух наш зміцнів.

Приспів:
Україно, чудовий наш краю,
Шастя й долі навічно бажаєм.
Синьо-жовтий наш стяг
Міцно держим в руках.
Нездоланна вже ти у віках.

Набираєшся сили й пошани,
Розквітає пісенна душа.
Вже ніколи не вмре, не зів'яне
Твоя щира і ніжна краса.

Приспів.

Негараздів і бід ще багато,
Але тверду присягу даєм:
В спільній праці невтомно, завзято
В рідній хаті ми лад наведем.

Приспів:
Україно - всі біди здолаєм,
Бо державність омріяну маєм.
Хай цвіте волі стяг
На весняних вітрах,
І у вічність хай стелиться шлях!

                1995 р.