Дива Зими...

Инна Шумовецкая
 Почались  на Землі якісь дива:
Сніжинки не кружляють у таночку,
Із снігом десь поділася зима ,
Не мчать сріблясті коні у дзвіночках.

Не сердиться завія на полях,
Не крутить вітер в танці хуртовину...
Студено тільки в сніжно – білих снах,
Коли насниться снігова лавина...

Та з того дива посміхнешся вранці:
То  за вікном  - зима, то  непогода,
Ласкавий промінь у повільнім танці...
Так бавиться загадками природа...