Батькiвщина

Мария Мельник Мэри
Люба моя, рiдна Батькiвщина,
Пiдiймись з колiн, вперед iди.
Ти все зможешь, моя сильна Україна!
За усi невзгоди i нелад сягни.

Бережи свiй мир, добро i радiсть.
Мила моя, до останнього борись!
А коли вiдчуєшь неможливу складнiсть,
На шляху своєму за любов вiзьмись.

Хай вона тебе оберiгаеє
У тяжкi i болiснi часи,
I  в дорозi хай тебе сопроводжає,
I поможе досягнуть мети.