Банду геть!

Наталья Сокуренко
 
(Спецпідрозділ «Беркут» намагався зачистити Майдан. Багато поранених. Снайпери з дахів ціляться мітенгувальникам та журналістам в очі. Є перші вбиті…)   

Сунуть вовки сірі, строєм до  Майдану,
На поранених людей вдягають кайдани!
Журналістам «Беркут», цілиться у очі,
Захищає правду, люд удень і вночі….
Чиняться тортури, у дітей стріляють,
Водометами в мороз, молодь розганяють…
Рідний Київ у біді, потопає в крові,
Чинить опір кримінал, на «донецькій» мові…
Людоньки, рятуйте, Україну – неньку,
Б’ють її, невдячні, у саме ж, серденько! 
Вже немає сили, обпечені руки,
Завдають гранати людям нові муки…
Мати із Волині, стала на коліна,
Умовляє «Беркут» не вбивати сина…
Бо його побитого, без життя ознак,
Тягнуть по бруківці, звірі в «автозак»!
Годі вже мовчати, увірвавсь терпець,
Кримінальна влада, твій прийшов кінець!