Чому?

Лариса Шуминская
Чому мені бентежно на душі
І серденько моє так тяжко б"ється?
Чому не можу спати я вночі,
Де сяйво зоряне в кімнату ллється?

Чому нестерпний і жахливий біль,
Як гострий ніж вгризається у скроні?
Поворушитися бракує сил,
Холонуть і тремтять мої долоні?

Чому нам не судилось вберегти
Гарячого і ніжного кохання?
Чому пішов, пішов назавжди ти,
Не дочекавшись мрій своїх світання?

Ти залишив мене на самоті,
І що тепер, скажи, мені робити?
Не бачу більше сенсу у житті,
Та і не хочу я без тебе жити!

Чому?