Украина

Вадим Вересков
Відчіньмо до раю дверцю -
Старий, Новий Заповіт,
Філософією сердця -
Змінемо накраще світ!

Православна в нас держава
Україна кохає всіх вас,
Боже міцний, Боже правий,
Боже безсмертний, помилуй нас!
 
В Києво-Печерській Лаврі
Молим з каіттям в грісі,
Трьох волхвів святії дари,
Прости Боже і спаси!

В світі зусіма ми дружим
В царині міцних родин,
Ділим радість, добром служим
В смуті  піснею тужим.

Дух козацький і свобода
Нам наснагу додає
Працевитого народу
Що добробут свій кує!

Батьки, діти і культура,
Файна дочка, чемний син,
Родить співуча натура
Колискових ніжний дзвін!

Схід із заходом єднаєм
В повсякденному житті,
Дух і волю захищаєм,
Знадобиться в майбутті!

Розквітай же Україна
Рідна всіх слов"ян земля,
Засвіти коханнь  перлина,
Нано*, Нене** - Ти Моя!!!

22.01.14.
Цей вірш написаний до дня соборності України.

* Нано - величезний науковий потенціал радянської школи,в поєднанні з вітчизняним наукомісткім бізнесом спромігся зробити низку відкриттів світового значення  в сфері нано-технології і нано-матеріалів(розроблена нова мова спілкування з нано-світом), які впровадивши в життя, можна успішно вирішити усі 8 головних проблем за версією ООН третього тисячоліття людьської цивілізації. Зокрема, подолати бідність, голод,нагодувати усіх людей, дати бажану будь яку освіту усім бажаючим, розвивати і реалізувати творчий потенціал людей, лікувати усі хвороби людей, тварин, рослин, зберігти природу на навколішнє середовище для нащадків, впровадити новітні технології видобутку невичерпних  енергоресурсів, та використовувати їх на користь людям.

** - так інколи ніжно звуть Маму на Україні.