Копнежи

Радко Стоянов 2
Копнея твоите възторжени очи
зората огнелика да запалят,
да бликнат утринни живителни лъчи,
сърцето ми ранено да погалят!

Копнея твоите несбъднати мечти
жадувания пристан да открият
и нашата любов докрай да разцъфти,
душите ни нектар блажен да пият!

Копнея твоето усмихнато лице
на дивно райско цвете да ухае
и всеотдайното ти влюбено сърце
на щастието дните да познае!