Порада протистоянню

Людмила Дзвонок
 Хлопчики, не там стоїте! Станьте перед Богом,
 Тільки з Ним ми будем мати до щастя дорогу!
 Це від Бога до вас лине: слухайте пораду! –
 Це ж не я, це Слово Боже дає всьому раду!

 Не ідіть проти людини –  ворог людський винен!
 Не прийняли в своє серце Божого ви Сина,
 Що приходив на цю землю, щоби ми всі з вами
 Божими могли назватись доньками й синами!

 Ви прислухайтесь до Бога: Бог крові не зиче,
 Це не Він, не Його Слово вас до бою кличе!
 Розійдіться, дайте Богу змогу про нас дбати,
 Щоб диявол, людський ворог, не зміг вже чіпати

 Україну, любу землю, на якій родились!!!
 Господь радить, щоб ми з вами до Нього молились –
 Він порадить, дасть шляхи нам підняти країну,
 І достаток, й щастя прийде у кожну родину!



«А раб Господній не повинен сваритись,
але бути привітним до всіх, навчальним, до
 лиха терплячим,
що навчав би противників із лагідністю, чи
Бог їм не дасть покаяння, щоб правду пізнати,
щоб визволитися від сітки диявола, що він
уловив їх для роблення волі своєї» -
                Укр. Біблія, 2 до Тимотея 2: 24-26.

                23.01.2014

Фото з Майдану.