Тьма в ночи

Геннадий Суднев
          Тьма в ночи
(на украинском языке)
        Темрява в ночі

Темрява в ночі,-
Неначе темрява,-
В душі…
Темрява міста і села,-
Вкрила,-
Де біснується лиш,-
Нечиста сила,-
Майже все світле,-
Вона погубила,-
Та прийде Ранок,-
Нового Дня,-
І буде знищена,-
Темрява вся.