Шон Маклех - 39 - Памяти Сергея Нигояна

Катерина Крыжановская
Коли вбивають вiршi
Шон Маклех
                «Він  повернувся  із  мандрів  дальніх
                І  сказав, 
                Що  бачив  усе.»
                (Армен  Шекоян)

    Пам’яті Сергія Нігояна

Він читав вірші вічності
На барикадах буремного міста –
Син давньої як світ країни,
Що перша побачила сонце
Після темних днів потопу,
Камені якої
Знають настільки багато,
Що навіки замокли
Чи то від журби,
Чи то тому,
Що слухають пісню Неба,
Він мріяв про музику слів
Він вірив давній мудрості
Ноя, що випусках білого птаха
І чорного – бо життя двоколірне
Було і буде.
Він читав вірші
Про високі гори,
Вільну як вітер правду,
Але темні покидьки -
Вдягнені в чорне вовкулаки
Розстріляли цю пісню
Влучивши своє чорною кулею в серце…

Примітка:
Його розстріляли за те, що читав вірші 22 січня 2014 року. Скільки ще виродків у погонах ходить по нещасній землі…

...


                «Он вернулся из странствий дальних
                И сказал...
                Что... видел все. »
                (Армен Шекоян)

    Памяти Сергея Нигояна
===============================

... он читал. Стихи...! Вечности...

(на баррикадах...
Бурного... города.

Сын (древней как мир... страны...
... что. Первая... увидела. Солнце!

После (тех тёмных дней...
Потопа...

... камни. Которой.
(знают...) Настолько! Много...
Что навеки намокли. То ли... от печали.
То ли... потому. Что... слушают песню Неба.

... он мечтал. О музыке. Слов...
... он верил. Древней мудрости... Ноя.

(выпуская белую...) И чёрную птицу...

... ибо. Жизнь.
Двухцветна.

...

Было и будет.

... он. Читал... Стихи.

...
 
О... высоких горах.
О... вольной. Как ветер - правде.

Но...
(темные отбросы...
Одетые... в черное. Вурдалаки...!
Расстреляли... песню.

...

Попав...
(своей чёрной пулей...!!

В сердце.





Примечание:

Его расстреляли за то, что читал стихи 22 января 2014. Сколько еще уродов в погонах ходит по несчастной земле ...