Kh bin dayn knekht...

Исроэл Некрасов
***

- Kh'bin dayn knekht, mayn balibte, mayn heylike froy,
S'iz dayn nomen in hartsn ba mir oysgekritst.
Ven du vilst, vel ikh shtarbn!
- Nu, shtarb, oyb azoy...
Kh'leb avade biz itst.