Хто ти беркут!?

Наталья Сокуренко
(Силовики вдаються до тортур. Є відео, на якому вони б’ють роздягненого активіста Евромайдану Гаврилюка. Людей годинами тримають на морозі, поливають водою та всовують їм у анальні отвори гумові кийки…)
 
Роздягають на морозі Та людей ґвалтують,
А тортури на мобілку залюбки фільмують…
Чи родили вас вовки, чи шакали рижі?
Свій вбиваєте народ людожери хижі!
Скільки грошей вам дають із резервів влади?
Вас потомки проклянуть, бо ви дійсно гади!
Доведеться вам ярмо зрадників народу
Перекласти на усіх членів свого роду!
Нехай правду про батьків знають їхні діти,
Як стріляли в Нігояна їх отці – бандити!