Новые Иуды

Геннадий Суднев
Новые Иуды
(на украинском языке)
       Нові Іуди

Люди, люди, люди,-
Стали ви немов Іуди,-
Що,- країну,- продали,-
За новітні,- срібняки,-
Гроші США- Звіра-Сатани.
Люди, люди, люди,-
Стали ви немов Іуди.

Люди,- як низько ви впали,-
Новими Іудами,- ви,- стали,-
Країну за долари продали,-
На лахміття старі проміняли…