Свято на майданi

Надежда Троян
Велике свято... Боже милий!
Чому ніхто не осудив?
Хто дав у руки їхні сили,
Чому ніхто їх не навчив?

Велике ж свято Водохреща...
Господь з Небес знак подає.
Молились в церкві мати, теща,
А брат на брата повстає.

Хто дав на бій благословіння,
За що людськая кров лилась?
Пошли нам, Господи, терпіння,
Щоб мрія всіх людей збулась:

Любов в серцях щоб панувала,
Щоб мир і спокій наступив,
Людина чесність шанувала,
Щоб всі жили, як Бог велів!

   19.01.14р.