Я знаю

Форенуар
Не плач, моє серце,
Сльозинок не лий.
Я знаю, що ллється
У крові твоїй.

Побачиш, розтане
Журба і печаль.
Коли день настане
Не знаю на жаль

Ще будуть обійми,
Слова продзвенять…
І квіти для Прими,
І сміх немовлят…

Не плач моє серце,
Пробач і прости…
Я знаю, що ллється…
І як не піти..