А зорi тут тихi

Лариса Шуминская
А зорі тут тихі, малинові зорі
На кручах старого Дніпра!
А ранки чудові, рожеві, прозорі,
Як вся світанкова пора.

Гойдаются чайки на лагідних хвилях,
Стоять у причала човни.
Летіти за обрій на крилах - вітрилах
Щовечора мріють вони.

А зорі тут тихі, барвінкові зорі,
Усе навкруги мирно спить.
І в променях перших, квітучий, чудовий
Величний мій Київ стоіть.