ооо... ц сльози

Глеб Ракитин
ООо Багато страждальний народе!
Розправ плечі та вийди на волю!
До хлібного поля, до синього неба.

Поплач у ЕС, запитай в США.
Куди діти дітей, де спалити свій дім?
Треба ж вийти на площі, повбивати ментів!
Треба вбити "ще не вмерлу" країну.

Авжешь, запануємо і ми, у своїй сторонці.
З ртом зашитим, та в кандалах...
Що ж ви робити, га? Хлопці!?
Там же діти, там сини країни!

Ви же браття наші, по землі рідненькій.
Скільки грошей, в ваші руки загребуші, треба дати
Щоб зилишили ви в спокої нашу рідну землю?!

Чи..?
Чи ви хочете, щоб країна вмерла?
Вулиці яскравим полум'ям зійнялись!
Люди кров"ю умивались?
Навіщо це?