Я маму бачила ввi снi

Вера Холошвий
Я маму бачила вві сні.
Хворіти буду - добре знаю.
Але її не проганяю.
І сумно й радісно мені -
Я маму бачила вві сні.

Вона була ще молода
І за собою не журилась.
На мене пильно подивилась.
Напевне жде мене біда.
А мама гарна молода.

Приходьте інколи вві сні
Я все стерплю, перехворію.
Я так обняти вас волію,
Почути голос ваш, пісні.
Приходьте, мамо, хоч вві сні.
зима 2009 р.