Герой Украiни

Мыкола Ковальчук
ГЕРОЙ УКРАЇНИ

“Борітеся — поборете, вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава і воля святая!”
— Палко цитував Шевченка Сергій Нігоян,
В його очах відбивався повсталий Майдан!

Hаш вкраїнський вірменин, витязь України,
Активіст євромайдану — нищив зло зміїне.
Жити в вільній Україні була в нього мрія,
Тому лиш на боротьбу лишалась надія.

Ніс свою нелегку службу — служив Україні,
Доки снайпер не залишив знак від куль на тілі.
Гірко плаче батько й мати за єдиним сином, —
Українським героєм, правдивим русином!

Борімося — поборемо! Нам Бог помагає!
За нас правда, за нас слава і воля святая!
Над землею України дух правди літає,
Поборемо — дітей вірних Україна має!

                25. 01. 2014 р.