Крадiй повинен сидiти. Вор должен сидеть в тюрьме

Артемий Цыгельный
Я за Яника в тюрмі із прем'єром начолі.
Щоб вони мою Країну гвалтувати не могли!
Щоб в метро чиновник їздив, а не гроші наші крав;
Щоб міліціянт в погонах прав громадських поважав;
Щоб міністри, депутати до своєї рідної хати
Принесли б ті самі гроші, що і лікарі в халатах,
І шахтер, і вчителі з інженером начолі.
Шоб ті самі депутати з той мізерної зарплати
Рідну мати та дружину годувати спромоглись.
От тоді я буду радий, от тоді я заспiва!
І, нарешті, втішать очi небо наше та жнива!