Бiйцям Внутрiшнiх вiйськ присв

Александр Лысак
*   *   *
Бійцям Внутрішніх військ присв.

Щоб відчути волю не потрібні грати.
Щоб воскресла правда - не плести брехні…
Слабкість не на часі - треба захищати
спокій у державі, дати бій війні.

Ми - живі мішені для юрби «героїв»,
діти-смолоскипи зимних вечорів…
В нас щити, шоломи і кийки - зі зброї,
а по нам - «коктейлі» «мирних» страйкарів…

А по нам - каміння, заклики, прокльони,
а про нас новини - жахи та казки.
Ми тепер «фашисти», «суки» та «гандони»,
«зрадники прокляті», «юди-сопляки»…

Воля ваша - лайте, бо ж така нагода! -
плакати не станем, бо не ми дурні…
Вам не зрозуміти нашої роботи.
А на Київ знову «замайданив» сніг…