Iскрення любовi

Не Реальна
Нехай це буде тихий біль.
Нехай це буде вирок долі.
Чи тужна вигадка вітрів.
Чи сутінь сіро-вечорова.

Химерне явлення грози.
Чи згубний подув заметілі.
Нехай це будуть лиш хрести.
Важке терпіння каменіле.

Це буде дивне відбуття.
Тонкі майбутнього рисунки.
Затихле зовсім небуття.
Смерканок осені-чарунки.

Це буде вигадка вітрів.
Замети сніжні чарункові.
Це будуть переплети снів.
Це буде іскрення любові.