Цiлий свiт вмiстився у тобi

Не Реальна
...Цілий світ вмістився у тобі...
До сих пір я так жила, без толку.
Ти не знаєш як було мені
Все життя без тебе одиноко...

Я не так жила, як я живу.
Я не вміла так любити перше.
Ти приніс в моє життя зорю
І поклав її у моє серце.

І як горнеш ти мене до себе,
Як калину пригортає вечір, -
Всю журбу враз оберта на небо
Твоя зірка у моєму серці.

Часом як нахлине чорна туга,
І лише печаль тяжка в душі,
Не знаходжу кращого я друга,
Ніж кохані очі голубі...