Томилась нiч

Не Реальна
Томилась ніч. Кололася надвоє.
Летіла вдаль пташиними ключами.
Світанок сипався тобі в долоні
Трояндовими пелюстками.

Горіло небо, опадали роси.
Шелепотів бентежно листопад.
Фарбарка-осінь заплітала в коси
Грайливий світанковий зорепад.

Котились краплі. Це уже останні.
Це все, що залишилось від розлук.
Усе життя вмістилось у троянді,
Що пригорталася до твоїх рук.