Вчора - сьогоднi - завтра

Не Реальна
Вчора.
Відшуміла весна-громовиця
Смарагдовим пахучим зелом.
Із польоту далекого птиці
Принесли за собою тепло...

Сьогодні.
У смерканковім синім тумані
Пролягли золоті вечори.
Чарівниця збирає руками
Недогарки чиєїсь журби.

Завтра.
...Обійме недомріяну долю
Заколисаний казкою сніг...
Як дороги розходяться в полі,
Так роки розійдуться в добі...