З чого починаються вiршi?

Не Реальна
З чого починаються вірші?
З тебе - з мене; з дощику - із сонця;
З того, що було, чи ні;
З того, що колись комусь здалося;
Часом з правди чи прикольних мрій;
Часом з розуму, а часом - з серця.
Головне, щоб починалися в добрі,
А не так, щоб дати комусь перцю.