Вареники Нелiнивi

Не Реальна
Вареники з сиром, вареники в маслі,
Ох, які ж бо ви, направду, у мене прекрасні!

Вареники-варенички - кручені краєчки,
Начиночка краща, ніж з м'яса чи гречки!

Взялись попід руки, як на вечорницях,
Побігли купатися в гарячій водиці.

З баняка стрибнули під холодну воду
І у миску - хизувати свою смачну вроду.

Жартували з цукром, падали в сметану.
Ось так годували газдиню старанну.

Вареники-варенусі мої любі й милі,
Нехай всі на світі знають, що ви не ліниві!!!