Базарна баба

Не Реальна
Прийшла любов, як та базарна баба:
Розфиркана, захекана, дурна.
Наверещала наглота, нахаба!
Розбурхала усе моє життя!

І тріщиться на мене, як на ринку,
Та до осла якогось мене пхне.
Як продавці: сують лайно у пику
І запевняють, шо без нього вмреш!

Вже не один не дружить з головою,
Повіривши у "бабині" слова.
А та радесенька і гонорова,
Шо тебе знов круг пальця обвела!

І шо їй скажеш? - Гонить, репетує,
Мозги морочить, жити не дає.
Ей, знаєш шо? - іди ти геть, хитруле,
А то уже дістала ти мене!