Украина. Запад - Востоку

Уляна Демченко
 Україна. Захід - Сходу.

Я тобі подарувала
Промінь сонця уночі,
Черешневий цвіт душі,
Повні пригорщі роси,
Смак джерельної води,
Посеред зими весну...
-Твоє серце на замку.

Ради тебе я зупиню
Серед поля громовицю,
Суховій в жаркім степу,
Биструю гірську ріку,
Танк потужний на ходу,
Навіть атомну війну!
-Твоє серце на замку.

Лиш для тебе я дістану
Перли із дна океану,
Першу зірку вечорову
І веселку кольорову,
На вершинах гір знайду
Білий едельвейс в цвіту...
-Твоє серце на замку.

Я піду вслід за тобою,
Черствий хліб зап"ю водою-
Разом справимось з бідою.
Я для тебе навіть вмру,
А потому оживу,-
Чудо тільки б сотворилось:
Твоє серце відчинилось.