ти знаешь, что ты терминатор?

Ольга Гончаренко
ти знаєш, що ти - термінатор?
ти знаєш про це, чи ні?
таких вас героїв багато
загартовується в огні.

якщо я впаду з полиці
поїзда Київ-Рай,
металеву свою правицю
мені у біді подай!