Жiнкам революцii

Валентина Попелюшка
 Ще одягнемося в сукні, дівчата,
 Дочекаються високі підбори.
 Доведем до перемоги почате,
 З козаками разом лихо поборем.

 Не на часі нині запах парфумів,
 Дим буржуйок пробира до білизни.
 Певно, сам лихий братву надоумив
 Так знущатися з народу й Вітчизни.

 Ми за хлопців наших станем горою,
 Щоб гуртом здолати горе-тирана.
 Напечемо пиріжків для героїв,
 Злущим кригу, перев'яжемо рани,

 Та й закусимо обвітрені губи,
 Та й молитви-обереги - щитами.
 І не мрійте, упирі-душогуби,
 Що ТАКИЙ НАРОД навколішки стане!