Аталар сёзю

Эльвира Якубова
Аталар сёзю -
Акъылнынъ козю!

  *  *  *

Акъай болса -
Мот болсин!
Эки козю -
От болсин!
Акъай болуб,
Дембель болса -
Бар болгъанча,
Ёк болсин!

  *  *  *

Кокте йылдыз - саилмаз,
Чипчели тавукъ - соилмаз,
Къартанамын, къартбабамнынъ созлери -
ИЧ  БИР  ВАХЫТ  - УНТУЛМАЗ !

                Мерьем къартанайдан
                хатире.
  *  *  *

Чокъ яша, да, чокъ яша -
Чокъмар къадар май аша !



  *  *  *